Felajánlása

Adó 1 %

KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK!!! - Sárospatak

Ritkán örülünk a NAV-tól kapott leveleknek, de a mai ilyen volt – és ezt Nektek köszönhetjük!

A kétmillió Ft-ot is jelentősen meghaladta az általatok, nekünk felajánlott adó 1%-a.

Ennek fele orvosi költségekre megy, de nem sajnáljuk, mert több, mint 200 kutya egészségi állapotáról, veszettség elleni oltásáról, chipezéséről és sokuk ivartalanításáról van szó.

A másik felét beosztjuk, csak akkor nyafogunk, ha váratlan kiadás adódik, pl. egy nagy villanyszámla, vagy az autó nem tervezett javíttatása. De talán ebből már ezeket is meg fogjuk tudni oldani…

Egyelőre csak az értesítés érkezett meg, a ZS egy hónap múlva jön, ha beküldjük a nyomtatványokat, amiket még kérnek hozzá, de az autójavítás nem várhat addig, így kérjük, a folyamatban lévő támogatásokat ne vonjátok vissza.

A pénz egy dolog, ami nélkül sajnos nem megy – de mi annál is többre értékeljük a több ezer ember bizalmát és szeretetét, akik ezt az óriási összeget felajánlották számunkra, megbízva bennünk, hogy az állatok mentésére és gondozására fordítjuk.

Továbbra is igyekszünk segíteni minden szenvedő állatnak és enyhíteni az állatvédők gondjait is, mert rajtunk is ennyien segítenek.

A BIZALOM kötelez bennünket. Bíznak bennünk a kidobott állatok, mikor közeledünk feléjük, és bíztok Ti is, hogy becsületesen bánunk a pénzetekkel.

– Mi is bíztunk bennetek, hogy segíteni fogtok, és ez így is lett.

– A BIZALOM nagyon fontos fogalom az életünkben, a SZERETET után a legfontosabb…

Így alakultak az 1 %-aink az elmúlt években:

  • 2013-ban 1.650.000 Ft

  • 2012-ben 950 000 Ft

  • 2011-ben 650 000 Ft

  • 2010-ben 350 000 Ft